Párolt zöldség

 

MINDENNÉLKÜL


Amikor megáll a fogyás, blokkol az emésztés, nincs mit tenni. Jön a sótlan, vízbefőtt zöldsé
g. Vagy a Csakgyümölcs. 



Hozzávalók:
- Mirelit zöldseg vegyesen. Ez esetben borsó es kukorica.
- kockázott alna.
- bármilyen hagyma (póré, lila, új vagy regi teljesen mindegy. Itt lila volt)
- ízlés szerin egész bors, bármilyen szinü (aki szeret ráharapni)
- felezett fokhagyma gerezdek szinten annak aki szereti

Bármilyen idényzöldséget beledobhatunk. Fagyasztott, - ha éppen van a mélyhűtőben - a villámgyors megoldást szolgálja.
 
Só nem kerül bele, ezért kell az alma, mert édessége kiemeli a zöldségek enyhén sós természetes ízét.

Elkészítés:
Vízre csak annyi szükségünk van, ami ellepi és tilos fedőt használni. Így lesz szép a zöldség szine és mert ugye nem akarunk ványadt főzeléket csinálni. Roppanjon, mert úgy jobban laktat és egészségeebb.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló