Tenger gyümölcsei saláta sok avokadóval







Hozzávalók: 


25 dkg tenger gyümölcsei
1 ek. vaj
1 fej hagyma
2 dl tejszín
1 nagy gerezd fokhagyma
friss chili (elhagyható)
só, ízvarázs
bors
1/2 csokor bazsalikom
3 avokadó (négy is lehet)


Elkészítés:

A tenger gyümölcseit vajon, hagymán megpirítjuk. Tejszínnel felöntjuk és fűszerezzük bazsalikommal, fokhagymával, borssal, chilivel és bármilyen fűszer sóval vagy leveskocával. Kreatívan!

Az avokadót kockára vágjuk majd a kettőt összekeverjük. Előételnek tálaljuk pirítós kenyérrel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló