Kaviáros tészta

Bizarr de pompás
 
 
 
Hozzávalók (6 főre):
 
1/2 kg spagetti (cérnametélt, vagy annál egy kicsit vastagabb házi tészta)
10 dkg rózsszínű apró kaviár
1,5 dl tejszín
5 dkg vaj
1 jó fajta tonhal konzerv az olajával együtt
1 leveskocka
egy csokor frissen darált bazsalikom
 
Elkészítés:
 
  • Megfőzzük a tésztát.
  • Közben a vajat serpenyőben megolvasztjuk és ebben felforraljuk a tejszínt a leveskockával, a tűzről levéve belekeverjük a kaviárt és a halat.
  • Összekeverjük a szószt a tésztával és tálaláskor megszórjuk a friss bazsalikommal.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló