Hozzávalók: 35 dkg finom liszt, 1,6 dl lobogó forró víz szilikonos sütőpapír SÓ NEM! Elkészítés:    A  tálba először a forró vizet tegyük,majd lassan szórjuk bele a  kimért lisztet. Közben egy leveseskanállal kevergetjük.    Amikor  már kézzel is hozzá tudunk nyúlni, mert nem olyan forró,  elkezdhetjük gyúrni. 12 perc gyúrás következik. Mielőtt az  órára nézünk, győződjünk meg arról, hogy tésztánk se nem  túl lágy, se nem túl masszív vagyis száraz. Vizet hozzáadni  nem könnyű, remélem nem is kell, de ha túl lágy akkor  megszórhatjuk még egy kis liszttel. A tészta legyen ruganyos, de  határozottan váljon el a táltól. Egyben egy labda, ami a  kezünkre sem ragad rá. Az utolsó liszthozzáadás után indul a 12  perc. Ne kérdezd miért, tartsd be!    Kilapítani,  nyújtani, megformázni, berajzolni és sütni 20-30 percig 180  fokon, ha van mód, légkeveréssel. Közben persze figyelni kell,  mert sose lehessen tudni...Egyszer meg is szoktam fordítani.     Azt hogy túl kemény legyen a tészt...