Húsvét vasárnapi menü-terv


Minthogy ez egy terv, a fotókat más oldalakról válogattam össze. Minden alábbi felvétel lelőhelye megtalálható egy kattintással - a képre. Ott az elkészítési leírások is elérhetőek. Ennek a blognak az oldalain szintén fellelhetőek ezek az ételek vagy bizonyos változataik - külön-külön - a megfelelő fejezetekben.
30 főre nem én fogom elkészíteni mindezt, hanem a miskolci Minorita Étterem szakácsai.

Orjaleves csigatésztával



Lyoni hagymás borda és rántott csirkecombfilé




Vegyes köret
A fent látható rizsköret és lyoni hagyma burgonyapürével egészül ki




Káposztasaláta




Aranygaluska kevés tésztával, sok dióval és vaníliasodóval


Italok 30 főre:


8 üveg vörösbor
1 karton enyhe ásványvíz
2 nagy Coca Cola
4 doboz rostos gyümölcslé


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló