gombás rakott édesburgonya (Kalóriagururu nyomán, de nem pont)
Hozzávalók
- 100gVöröshagyma
- 1 evőkanál Olívaolaj
- 500g Csiperkegomba
- 500 g Pulykacomb
- 250 g Szarvasit Mozzarella
- 1 csipetsó
- 1 csipet Fekete bors
- 1 csipet Kömény
- 200 g Édesburgonya (főtt)
Adagok száma: 4
A recept elkészítése
Az
apróra vágott vöröshagymát olívaolajon üvegesre dinszteljük. Sóval,
borssal, köménnyel ízeaítjük. Hozzáadjuk a darált pulykahúst, és addig
pirítjuk, amíg elpárolog a leve.
Az édesburgonyát és a gombát vékonyra szeleteljük, rétegesen tepsibe rakjuk. A rétegek közé teszünk a darált húsból.
A tetejére szeleteljük a sajtot, és előmelegített 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
Megjegyzések