gombás rakott édesburgonya (Kalóriagururu nyomán, de nem pont)

  
 

Hozzávalók

  • 100g
    Vöröshagyma
  • 1 evőkanál Olívaolaj
  • 500g Csiperkegomba
  • 500 g Pulykacomb
  • 250 g Szarvasit Mozzarella
  • 1 csipet
  • 1 csipet Fekete bors
  • 1 csipet Kömény
  • 200  g Édesburgonya (főtt)

Adagok száma: 4

A recept elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon üvegesre dinszteljük. Sóval, borssal, köménnyel ízeaítjük. Hozzáadjuk a darált pulykahúst, és addig pirítjuk, amíg elpárolog a leve.
Az édesburgonyát és a gombát vékonyra szeleteljük, rétegesen tepsibe rakjuk. A rétegek közé teszünk a darált húsból.
A tetejére szeleteljük a sajtot, és előmelegített 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Malibu torta szülinapra (egzotikus sajttorta)

Zalai (szüreti) pecsenye. Elkészítem majd júli 10 előtt vasárnap