Kukoricás, gombás penne


Mustármaggal

 

Hozzávalók:

-10 dkg gluténnentes penne tészta kifőzve

- 2  ek mustármag

- 20 dkg laska gomba csíkokban

- 2 bögre  morzsolt kukorica

- hagyma, zöldpaprika ízlés szerint

- 2 ek. Olaj

- knorr levskocka (mert gluténmentes)

- reszelt sajt

 

Elkészítés:

Főzzük ki a tésztát és hagyjuk kihűlni. A gluténmentes tésztát kicsit hosszabban kell főzni, mint a búzából készültet. Az olajon finoman pirítsuk meg a mustármagot. Adjuk hozzá a gombát és a zöldségeket. Pároljuk egy ideig.., néha kevés vizet adva hozzá. Sózzuk a leveskockával. Keverjük bele a főtt tésztát. Reszelt sajttal tálaljuk.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló