Sült spárga sárgarépával




Hozzávalók:

750 g fehér spárga

250 g új sárgarépa

1/2 csomó petrezselyem

2 nagy paradicsom

3 ek olaj

2 ek szólyaszósz

Bors

Pirított szezám mag (vagy tökmag)


Elkészítés:

A spárgát tisztitjuk, ujjnyi vastsgra szeleteljük.

A répát letisztítjuk, mossuk, és ferdén újjnyi vastagra szeĺeteljük.

A paradicsomot lehámozzuk, daraboljuk.

A wokban, több részlrtben, az olajon átsütjük a a répát és a spárgat.  Minden adagot 5-6 percig, ehat nem egyszerre, hanem amit az olaj átjár sütés közben.

A tökmagot pirítjuk.

Ezután mindent összekeverünk és fűszerezzük.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló