Spenótos Cézár saláta

 Körülbelül 4 főnek, de egyefül is megeheted, ha mást nem kérsz ebédre😅



5 dkg spenót (friss, akár bébi)


5 dkg reszelt parmezán


1 fej saláta


1 dl olívaolaj


1 gerezd fokhagyma


1 citrom leve


1 tojássárgája


1 kávéskanál dijoni mustár



A fokhagymát zúzd össze, majd keverd habosra az olívaolajjal és a citromlével. Tedd bele a tojássárgáját, a mustárt, és keverd simára. Szórd bele a lereszelt parmezán felét, és ízlésed szerint sózd is meg. A spenótot mosd meg alaposan, majd tépd kisebb darabokra. Öntsd rá a már elkészített öntetet, és szórd meg a maradék reszelt sajttal




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló