ÉdességM

 

 

 


 

 Hozzávalók 2 főre:

- 5 dkg Rizstészta

- kevés só

- 2 nagyobbacska kocka 100% cocoa csokiszelet kicsire tördelve

- kb. 2 teaskanál nesquick kakaó

- 3 cl whiskey

- 1-2 tk. bio rizsszirup

- 1 tk. szezámolaj


. Elkészítés:

A tesztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrve a szezámolajjal és a rizssziruppal gyorsan elkeverjük. Ha kell egy kicsit még csöpögtetünk rá a főzővízből, amit persze ennek érdekében, előre félre kell tennünk. Sietve dolgozzunk, mert a rizstészta nagyon tud ragadni. Whiskey -vel meglocsoljuk és a csokit apró dararabokra törve, a kakaóval együtt s tetejere szórjuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló