Soksajtos sikertörténet


Tészta:
1/4 és 1 egész porélesztő
488 g víz
1 tk cukor
Amikor ez felfutott belekeverjük 750 g lisztbe lehet benne 20% dara vagy 40% rétesliszt és 3/4 evőkanál só (az mindenképpen)
Keverés akár géppel és kelesztés hatalmasra. Amikor negkelt, szoktam félbevágni, bezacskózni és hűtőbe is vágni, akár fél napra. Összeeshet, de nem árt meg neki.
Ebből két nagy pizza lesz.

Szósz:
1/2 liter tejszín
2 leveskocka
1 csapott ek. ételkeményìtő
2 ek hagymakrém
1 csapott ek. fokhagymakrém
7 dkg pecorino vagy padano sajt összetörve
Az egészt főzni, süriteni illetve a végén ha kell több tejszínnel lazítani

Feltét (ebben a sorrendben):
Szeletelt trappista
A szósz
Kockázott chedar
Szeletelt parenyica
Szeletelt mozzarella (vízben úszó gömb)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló