Zöldséggel töltött csirkemell


Hozzávalók 2-3 főre:

1 fél csirkemell, bevágással óriásszeletre klopfolva
25 dkg párolt vegyes zölség (pl. zöldborsó és kaliforniai parika nagyon jó, de lehet ízlés szerint)
5 dkg reszert Trappista
1 csapott ek. ételkeményítő
1 egész tojás
Só, bors, darált bazsalikom
3-4 szelet egyszerű húsos szalonna (nem húsos)
1 nagy paradicsom

Elkészítés:
A húst kiterítjük és a többi hozzávalót,  a szalonna kivételével összegyúrjuk.
Rolád formára töltjük.
Szalonnával, paradicsomszeletekkel betakarjuk és fedett jénaiban 180 fokon készre sütjük.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló