Penne füstölt hússal és gombakrémmártással


Hozzávalók:

500 g penne
2 ek olívaolaj
1 vöröshagyma feldarabolva
500 g gomba feldarabolva
60 g füstölt hús
2 gerezd fokhagyma aprítva
1 dl fehér bor
2 ek petrezselyem
1 kávés kanál szardella paszta
2,5 dl krémsajt

Elkészítés:


  • Hagymát olajon üvegesre sütjük.. Hozzáadjuk a gombát és 2 percig sütjük.. Hozzáadjuk a húst, fokhagymát, fehér bort, petrezselymet és kb. 3 percig főzzük, de legalább amíg a folyadék fele elfő.
  • Hozzáadjuk a szardellapasztát és a krémsajtot.
  • Kifőzzük a tésztát olaszosan és ráöntjük a szószt. Rázogatva vegyítjük a tésztát a szósszal. (Szerintem mehet még rá parmezán sajt.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló