Diabetikus narancstorta



Hozzávalók a tésztához:

6 tojás

4 ek. teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt

4 ek. xilitol, édesítő

2 ek. kakaópor

1 csomag sütőpor

1 dl étolaj

1 csipet só


Hozzávalók a túrókrémhez:

25 dkg margarin

20 dkg xilitol

50 dkg zsírszegény túró

1 ek. vanília aroma

1 citrom és 1 narancs reszelt héja



Hozzávalók a narancskrémhez:

2 csomag vaníliás pudingpor

1,5 dl diétás narancsszörp sűrítmény

5,5 dl víz

2-3 nagy evőkanál tejföl

2 evőkanál xilitol

A hozzávalók alapján gyakorlott háziasszony elkészíti, de ígérem később leírom hogyan csináltam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló