Csirkecomb filé karfiollal és sajttal

Tegnap volt és a Dubarry csirke helyett készült. 
Jobb, mert nem kell hozzá besamel.

Sajnos megint csak főzés közben volt egy ki s időm fotózni.
Tálalás után az egész eltűnt mit ha egy óriási ipari porszívó szívta volna be. 

A csirkecombot kifilézni, kivajazott tesibe sózva lerakni, tejföllel megkenni. Közben nyers karfiolt ledarálni, sóval prézlivel, tojással összegyúrni és a csirkékre halmozni. Mindezt lefedve 40-50 percig sütni, majd fedő nélkül, vékony sajtszeletekkel, vagy reszelt sajttal betakarva tovább sütni erős pirulásig. 

Részletes leírás és a pontos mennyiségek később. Ám az eredeti recept addig is itt megtalálható!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló