Kenyérlángos mozzarella sajttal

Tepsiben sütve



Hozzávalók: 

kenyértészta személyenként 7 dkg lisztből
1-2 mm szeletelt pizza-mozzarella sajt (személyenként 5-6 majd' tenyérnyi szelet)
sütőpapír

Elkészítés:

  • Az élesztős tésztát begyúrjuk, majd annyi darabra vágjuk, ahány főre készítettük.
  • Kerekre és vékonyra nyújtjuk és 10 percre betesszük sülni 200 fokon ha lehet légkeveréssel. 
  • Közben a sajtot előkészítjük, majd a sütőből kivéve teljesen beborítjuk vele a lángost.
  • Ezután vissza még legalább 10 percre!

Így néz ki a két "felvonás" között:


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló