Tavaszi lé

Körülbelül 5 dl, illetve 3 kis adag lesz belőle

Hozzávalók:
1/4 fejes saláta (nem jégsaláta) 
1 grapefruit 
1/2 kanál méz
2 dl víz
Elkészítés:
  • A grapefruitot meghámozzuk és a belső héját is eltávolítjuk, amennyire csak sikerül.
  • A salátát is felaprítjuk, természetesen leöblítés után.
  • Mindezt a mézzel együtt turmixgépbe tesszük és még víz nélkül, alaposan összeaprítjuk.
  • Később, amikor már elég homogén állagú a saláta és a grapefruit, hozzáadjuk a vizet is és tovább keverjük a turmixgéppel.
  • Hidegen tálaljuk.
 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló