Hal száraz pesto kéregben (1 adag)



Hozzávalók:
1 nagy szelet pangasius hal
3 dkg szalonna
1 evőkanál olívaolaj
1 paradicsom
1 evőkanál majonéz


Elkészítés:
  • A halat kiolvasztjuk, lehetőleg lassan és nem erőltetve (forró víz, mikró kerülendő). A nedvességet konyharuhával itassuk fel róla!        
  • A szalonnát kockára vágjuk és az olajban feltesszük sülni. 
  • Közben a halat megforgatjuk a száraz pestoban, majd a félig kisült szalonnára helyezzük. Közepes lángon ropogósra sütjük.
  • Szeletelt paradicsommal és majonézzel tálaljuk. Erős vörösbort adjunk hozzá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló