Vadlazac

elkészítve pillanatok alatt



Hozzávalók:
45 dkg vadlazac (4 szelet)
2 ek olívaolaj

bors
6 nagy gerezd fokhagyma
1 ek. jó sűrű paradicsompüré
1 marhahús leveskocka
0,5 dl forró víz
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A besózott lazacot az olívaolajon feltesszük párolódni. Mielőtt odakapna, ráöntjük a forró vízben feloldott leveskockát. Megszórjuk borssal, rátesszük a paradicsompürét és 4 gerezd fokhagymát, hosszú szeletekre vágva. Fedő alatt tovább pároljuk. Amikor elkészült a maradék 2 gerezd áttört fokhagymával bekenjük és a felaprított petrezselyemmel megszórjuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló