Vadlazac
elkészítve pillanatok alatt
Hozzávalók:
45 dkg vadlazac (4 szelet)
2 ek olívaolaj
só
bors
6 nagy gerezd fokhagyma
1 ek. jó sűrű paradicsompüré
1 marhahús leveskocka
0,5 dl forró víz
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A besózott lazacot az olívaolajon feltesszük párolódni. Mielőtt odakapna, ráöntjük a forró vízben feloldott leveskockát. Megszórjuk borssal, rátesszük a paradicsompürét és 4 gerezd fokhagymát, hosszú szeletekre vágva. Fedő alatt tovább pároljuk. Amikor elkészült a maradék 2 gerezd áttört fokhagymával bekenjük és a felaprított petrezselyemmel megszórjuk.
45 dkg vadlazac (4 szelet)
2 ek olívaolaj
só
bors
6 nagy gerezd fokhagyma
1 ek. jó sűrű paradicsompüré
1 marhahús leveskocka
0,5 dl forró víz
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A besózott lazacot az olívaolajon feltesszük párolódni. Mielőtt odakapna, ráöntjük a forró vízben feloldott leveskockát. Megszórjuk borssal, rátesszük a paradicsompürét és 4 gerezd fokhagymát, hosszú szeletekre vágva. Fedő alatt tovább pároljuk. Amikor elkészült a maradék 2 gerezd áttört fokhagymával bekenjük és a felaprított petrezselyemmel megszórjuk.
Megjegyzések