Kemencés hamburger





Személyenként 5 ek. lisztből készítsünk kenyértésztát kevés vízzel, élesztővel és búzadarával. Most minimális sót teszünk bele, az élesztőt futtathatjuk langyos vízben egész kevés cukorral. Az erősen sós töltelék miatt így lesz különleges az íz hatás. Még mielőtt keleszteni kezdenénk, szedjük a tésztát adagokra és az adagokat felezzük meg. Kerek lapokat nyújtsunk belőle és így hagyjuk kelni! Miután megkelt, még nyújtsuk kicsit, ahogy a lángos tésztát szokták, majd minden második lapra kockázzunk fel ¼ camabert sajtot és tegyünk rá 5 vastag szelet kolbászt! Borítsuk be a tészta párjával és előmelegített sütőben magas fokozaton süssük kb. 20 percig, ha szükséges kicsit tovább.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló