Kis, esti grill darált húsból


Hozzávalók:

1/2 kg darált hús (ezúttal pulykacomb, de lehet más is)
1 tk. só,
kis leves ételízesítő
1 mokkás kanál római kömény
fél fej hagyma,
1 darab paradicsom,
1/2 kígyóuborka meghámozva
kevés csípős zöldpaprika 



A friss zöldséget apró kockára összevágva a fűszerekkel együtt a hússal összekeverem.

Majd:
Kis pogácsákat formálva, szabad tűzön kisütöm! Mellé teszem a héjas újkrumplikat is.
A római kömény és az uborka találkozása adja ennek az ételnek a mindent elsöprő ízhatását! Tényleg nagyon jól sikerült. (Igaz, nem lehetett a kertben megsütni, mert hirtelen hidegre fordult az idő, de annál jobban esett csukott ajtók mögött a finom falat.)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5. A gulyásleves (kb.10 főre)

Mák muffin

Montenegrói útibeszámoló